Polițist versus lucrător la poliție! Cazul ospătăriței devenită polițist, care nu și-a dat seama că soțul era hoț

Sursa foto: Facebook

Angajarea din sursă externă a făcut accesibilă meseria de polițist unor persoane din diferite medii, cu mai multă sau mai puțină chemare, dar fără pregătirea de specialitate pe care o oferă Școala de poliție.

Unul dintre aceste cazuri este al polițistei M.P., agent în comuna Răscăieți, ulterior mutată în altă comună. M. a intrat în poliție în urmă cu trei ani, direct din cârciumă. Și asta la propriu, pentru că femeia a fost ani buni, ospătar. Angajată din sursă externă, după un curs de trei luni, a avut de păzit legea și ordinea în comuna Răscăieți.

Din comună, însă, dispăreau conductele OMV Petrom, decopertate și scoate din pământ de hoți.

În luna august a acestuia an, într-un  flagrant al colegilor polițiști, au fost prinși trei bărbați. Unul dintre aceștia este soțul  agentei… Bărbații au primit astăzi mandate de arestare pentru 30 de zile.

Surse din cadrul poliției susțin că verificarea făcută de oamenii legii nu ar fi putut dovedi că polițista știa ce face soțul.  Ceea ce într-un fel e liniștitor, știind că nu ar fi complice la furt. Pe de altă parte, însă, dacă nu și-a dat seama că soțul este infractor, cam ce încredere pot avea eventualele victime în talentul ei polițienesc?

În orice caz, cel puțin o calitate necesară Școlii de Poliție are. E foarte bună la fugă, mai ales când reporterii au încercat să stea de vorbă cu ea despre situația cel puțin bizară în care se află.

 

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro