Percheziții în zona Găești! Polițiștii vor pune în aplicare 7 mandate de aducere

La această oră, polițiștii din Dâmbovița descind la domiciliile unor persoane bănuite de furtul unor aparate electrocasnice și a unei semiremorci 

La data de 10 noiembrie a.c., polițiștii din Dâmbovița, sprijiniți de colegii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, efectuează 11 percheziții pe raza județelor Dâmbovița și Argeș, la persoane bănuite de furt calificat.

Din cercetări a reieșit că în cursul lunii august a.c., bănuiții, cu vârste cuprinse între 20 și 45 de ani, ar fi sustras de pe platforma unei societăți comerciale din Găești  mai multe aparate electrocasnice și o semiremorcă. Prejudiciul cauzat este estimat 14.000 de euro.


Vor fi puse în aplicare 7 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul poliției pentru audieri. La acțiune, participă și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și Argeș. Activitățile de cercetare penală sunt realizate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești.

 

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Un gand despre “Percheziții în zona Găești! Polițiștii vor pune în aplicare 7 mandate de aducere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca