O tânără din Dâmboviţa face furori pe pagina de facebook a Poliţiei Române

Oana (foto dreapta) este elevă a Şcolii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina, iar împreuna cu colega sa Diana au cea mai vizualizată fotografie de pe pagina de facebook a Poliţiei Române. Cele două fete, originare din Dâmboviţa şi Buzău, au reuşit să strângă în două săptămâni peste 15 000 de like-uri şi aproape 2000 de share-uri, fotografia lor devenind virală. Oana este dâmboviţeancă şi vrea o carieră în criminalistică, în timp ce colega ei ar vrea să lucreze în cadrul Poliţiei Rutiere.

Poliţia Română încearcă prin pagina sa de facebook o campanie de PR fără precedent, menită a îmbunătăţii imaginea instituţiei. Poliţiştii se folosesc de fotografii, dar şi de clipuri haioase. Recent a devenit virală şi folosirea de către poliţişti a videoclipului: “Pierdut buletin” al celebrului Smiley. Poliţiştii au explicat pe pagina de facebook ce trebuie să facă Smiley pentru un nou act de identitate:

‪#‎MAI‬ alături de Smiley și de toți cei care și-au pierdut buletinul

În luna decembrie, ‪#‎Smiley ne-a anunțat că și-a PIERDUT BULETINUL.
https://www.youtube.com/watch?v=LCCoyWbKMl8
Având în vedere că a trecut o lună și cunoscutul cântăreț nu ne-a anunțat că și-ar fi găsit documentul de identitate, îi informăm, pe această cale, pe toți cei care se află în aceeași situație, că pot găsi lista documentelor necesare obținerii unui nou act de identitate accesând paginahttp://depabd.mai.gov.ro/eliberare_CI_pierdere.html,

Așteptăm cu nerăbdare lansarea piesei ”Am din nou buletin”

 

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro