News alert! Încă un bărbat din Vârfuri, atacat de urs în centrul localităţii

După ce în această dimineaţă doi bărbaţi din comuna dâmboviţeană Vârfuri au fost atacaţi de urs în gospodărie, la câteva ore, un alt bărbat a fost rănit. Acesta se afla în centrul localităţii, lângă grădiniţa din Vărfuri. Bărbatul este în stare mai gravă decât ceilalţi doi, un elicopter SMURD fiind aşteptat să-l preia de la Spitalul Orăşenesc Pucioasa. Nu se ştie, la acest moment dacă este vorba despre ursoaiaca cu pui care a atacat de dimineaţă.

Autorităţile au activat comitetul local de situaţii de urgenţă. Ca o primă măsură, vânătorii de pe fondul Vărfuri vor căuta animalele pentru a le îndepărta de sat. Nu au autoziţie să împuşte animalul.

Dâmboviţa s-a confruntat şi anul trecut în luna septembrie cu atacuri ale urşilor. doi oameni au murit ucişi de animalele sălbatice, unul fiind atacat în gradina sa, iar celălalt, un braconier, în timp ce încerca să prindă un urs în laţ.

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “News alert! Încă un bărbat din Vârfuri, atacat de urs în centrul localităţii

  • 22 septembrie 2013 at 23:34
    Permalink

    La ce hal se defriseaza padurile in judetul Dambovita e si normal ca oamenii sa se trezeasca cu animalele in curte… In ritmul acesta salbatic al defrisarilor in Dambovita nu o sa mai existe paduri iar muntii or sa arate ca cei din Afganistan ! O sa vedeti ce masura o sa ia ministra mediului dna Plumb: impuscati toti ursii si alte cateva sute de hectare de padure defrisata !

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro