MORENI: Polițist local, cercetat pentru braconaj. Ce s-a găsit la percheziții

Distribuie:

Un bărbat de 39 de ani, din Moren, polițișt local în cadrul Poliției Locale Moreni este cercetate de polițiștii de la Serviciului de Investigații Criminale pentru braconaj. În cadrul a patru percheziții desfășurate în localitățile Moreni, Iedera și Valea Mare au fost descoperite și indisponibilizate 30 de kilograme de carne de vânat, pulbere pentru muniție, aparat pentru sertizat muniția și muniție contrafăcută. Polițistul local era vânător. Este cercetat împreună cu un alt bărbat, complice la braconaj.

Astazi, 27 iunie, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi si Substanțe Periculoase, împreuna cu politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, au  efectuat 4 percheziții, pe raza localităților Moreni, Iedera si Valea Mare, fiind vizate 2 persoane banuite de savarsirea infracțiunii de braconaj cinegetic, faptă prevăzută de art. 42 din Legea vanatorii si fondului cinegetic nr.407/2006.

În urma activităților desfasurate, pana la acest moment, politistii au indisponibilizat 30 de kilograme de carne de vanat, pulbere pentru muniție, aparat pentru sertizat munitia si muniție contrafăcuta.

De asemenea, vor fi puse în aplicare 5 mandate de aducere, persoanele in cauza urmand sa fie conduse la sediul politiei pentru continuarea cercetarilor. 

La activități au participat luptatori din cadrul Serviciului Actiuni Speciale si s-a acordat sprijin de catre Serviciul de Operatiuni Speciale Dâmbovița.” a transmis IPJ Dâmbovița.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro