DRAGODANA: Elevii clasei pregătitoare au primit biciclete din partea primăriei

Primăria Dragodana continuă proiectul “o bicicletă pentru fiecare elev”, început în 2017. În primul an, al proiectului, toți copii înscriși la școlile din comună au primit biciclete. Apoi în fiecare an Primăria a oferit elevilor din clasa 0 și celor înscris după 2017, în alte clase. Anul acesta 45 de elevi au primit biciclete.

Primarul comunei, Gheorghe Sandu i-a îndemnat pe copii să învețe să meargă pe bicicletă cât mai repede pentru a putea participa la a doua ediție a concursului de biciclete organizat în comună, la jumătatea verii.

În anii trecuți, oferirea bicicletelor s-a făcut cu ocazia Zilei Comunei sau de 1 iunie, dar din cauza restricțiilor de anul acesta, primăria a organizat manifestarea după Evaluarea Națională. Tot astăzi, 44 de elevi au primit burse din partea Primăriei, pentru rezultatele din semestrul I, urmând ca la toamnă să primească și în funcție de rezultatele semestrului al II-lea.

Participanții la manifestare au primit măști de protecție, deși s-a desfășurat în aer liber, iar temperatura a fost verificată pentru eliminarea oricărui risc. Elevii participanți au avut la dispoziție apă, floricele de porumb și înghețată. Practic, pentru cei mai mulți aceasta  fost singura ceremonie de final de an școlar la care au participat în acest an.

În cadrul evenimentului de astăzi, primăria a acordat și o bicicletă în scop umanitar, unui cetățean din localitatea fără posibilități și cu probleme de deplasare.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro