Mihai Vădan renunță la mandatul de consilier județean câștigat duminică și la funcția din partid

 

Demisia din funcția de secretar-general și renunțarea la fotoliul de consilier județean nu înseamnă și demisia din PDL. Mihai Vădan ne-a declarat că, în timp, când rezultatele guvernării PDL vor fi reevaluate de electorat prin prisma eforturilor de salvare a țării, nu prin prisma sacrificiilor impuse unei părți a populației, PDL va redeveni principalul partid din România. ”Râmân credincios principiilor democrat-liberale, sunt în continuare un militant al partidului și sunt convins că acest eșec va avea efectul unui duș rece, ne vom curăța și vom fi mai atenți la semnalele transmise de electorat”.
Dacă, în Dâmbovița, eșecul invocat de Mihai Vădan este mai degrabă un semi-eșec (PDL are, totuși, 38 de primării în județ, înclusiv Târgoviște – dar a pierdut președinția CJ), la nivel național, ”greii” partidului sunt asociați cu eșecul usturător înregistrat în țară. Și chiar dacă nu o spune direct, din declarația lui Mihai Vădan transpare o invitație lansată liderilor de la București de a-și asuma responsabilitatea pentru organizarea și desfășurarea campaniei PDL, dar și pentru erorile comise în timpul guvernării, erori ”decontate” (în mod incorect, spune Mihai Vădan) de candidații PDL la funcțiile de primari sau președinți ai consiliilor județene.
Mihai Vădan este al doilea lider marcant care demisionează, după alegerile locale. Tonul l-a dat prim-vicepreședintele PDL Dâmbovița, senatorul Valentin Calcan.

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro