Mașina fostului viceprimar din Titu, vandalizată! Acesta reclamă o încercare de intimidare

Fostul viceprimar al orașului Teodor Rădoi, reclamă o încercare de intimidarea asupra sa, după ce și-a găsit mașina cu luneta spartă. Conform acestuia mașina  a fost parcată într-o parcare publică, iar actul de vandalism a avut loc în plină zi, pe 8 martie, în timp ce fostul vice era la o florărie. Rădoi a depus o plângere la poliție.

Primavara incepe cu o floare, dar si cu un act de vandalism…

A fost 8 Martie, ziua in care ne gandim sa daruim o floare, un zambet si caldura sufleteasca mamei, bunicii, sotiei, femeilor din viata noastra. Asa m-am gandit sa fac si eu. Am parcat masina in parcarea publica de peste drum de Primarie si Scoala Generala si am mers la florarie. Nu am lipsit mai mult de 20 minute. 
Geamul masinii mi-a a fost spart in plina zi, in plina circulatie pietonala si rutiera. Nu aveam lucruri de valoare si nici nu lipsea nimic.


Ce pot sa cred din asta? Ca exista cineva care vrea sa ma intimideze? Oricum ar fi, cel care a vrut sa imi dea o lectie a mers prea departe, este vorba de o infractiune care a fost adusa deja in atentia politiei.

Nu ma las intimidat si nici atras in josnicia unor asemenea fapte. Mai ales ca nu sunt singulare… Familia mea primeste si mesaje anonime in plina noapte, cu scopul de a ma denigra… Se pare ca unii nu au limite si ma intreb cat de departe pot merge … Sunt dezamagit, totusi, ca se intampla astfel de lucruri in orasul nostru, pe care il consider un loc linistit cu oameni onesti, care muncesc din greu pentru familiie lor…”   a scris Rădoi pe pagina sa de facebook.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca