Lupul paznic la oi! Un pădurar din Brăneşti, prins cu mistreţul în portbagaj (VIDEO)

În dimineaţa zilei de 22 februarie 2013, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că numitul S.V., de 43 de ani,  din comuna Brăneşti, pădurar, a tranşat la domiciliul său un porc mistreţ provenit din săvârşirea unor acte de braconaj.

În urma activităţilor de verificare efectuate de poliţişti, a fost depistat în trafic un  autoturism condus de P.S., de 45 de ani, din oraşul Pucioasa, pădurar, în care era transportată cantitatea de 52,5 kg de carne, precum şi o căpăţână de mistreţ.

În baza unei autorizaţii de percheziţie,  emise de către Judecătoria Pucioasa, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa numitului S.V., ocazie cu care au fost identificate mai multe resturi provenite din tranşarea porcului mistreţ.

Pe numele a trei persoane, respectiv S.V., P.S şi P.M., poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de braconaj cinegetic, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 42 lit. a) şi lit. j) şi art. 44 lit. b) din legea 407/2006, întreaga cantitate de carne fiind predată reprezentanţilor D.S.V.S.A, pentru efectuarea unor analize de laborator.

Totodată, poliţiştii au procedat la ridicarea în vederea continuării cercetărilor a armelor de vânătoare aparţinând celor trei persoane cercetate cât şi altor două persoane, care au participat la partida de vânătoare autorizată pentru vănătoare de păsări.

De asemenea, s-a luat măsura indisponibilizării celor două autoturisme cu care s-a transportat atât mistreţul de la locul de vânătoare până la domiciliu cât şi cea în care era transportată carnea în momentul depistării de către poliţişti.

Cercetările continuă în vedere stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor trei persoane.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro