La un pas de moarte, după ce s-a răsturnat cu autoutilitara furată, pe care o conducea fără permis

 

În plus, era şi sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma accidentului, tânărul a ajuns la spital cu o fractură la un picior şi, în plus, s-a ales şi cu dosar penal pentru furt, distrugere şi conducere fără permis.  Pentru că era foarte beat, tânărul nici nu-şi mai aminteşte ce  s a întâmplat.

Proprietarul maşinii povesteşte că s-a trezit în această dimineaţă cu mai mulţi poliţişti la poartă, care l-au întrebat dacă a împrumutat cuiva autoutilitara . Abia în acel moment a observat că maşina dispăruse din curte şi, în mod cert îi fusese furată. Imediat, poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

Din primele cercetări, se pare că suspectul  s-a cinsit bine înainte de a fura maşina şi, deşi nu avea permis, a plecat să se plimbe. Numai că,  la intrarea în oraşul Târgovişte a pierdut controlul volanului răsturnându-se într-un şanţ de pe marginea drumului. Tânărul a fost transportat de o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovşste însă, din cauza stării avansate de ebrietate nici nu ştia cum a ajuns la spital.

Când va fi externat, tânărul va trebui să răspundă în faţa legii pentru furt, distrugere şi conducere fără permis şi în stare de ebrietate.


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro