La un pas de moarte, după ce s-a răsturnat cu autoutilitara furată, pe care o conducea fără permis

 

În plus, era şi sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma accidentului, tânărul a ajuns la spital cu o fractură la un picior şi, în plus, s-a ales şi cu dosar penal pentru furt, distrugere şi conducere fără permis.  Pentru că era foarte beat, tânărul nici nu-şi mai aminteşte ce  s a întâmplat.

Proprietarul maşinii povesteşte că s-a trezit în această dimineaţă cu mai mulţi poliţişti la poartă, care l-au întrebat dacă a împrumutat cuiva autoutilitara . Abia în acel moment a observat că maşina dispăruse din curte şi, în mod cert îi fusese furată. Imediat, poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

Din primele cercetări, se pare că suspectul  s-a cinsit bine înainte de a fura maşina şi, deşi nu avea permis, a plecat să se plimbe. Numai că,  la intrarea în oraşul Târgovişte a pierdut controlul volanului răsturnându-se într-un şanţ de pe marginea drumului. Tânărul a fost transportat de o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovşste însă, din cauza stării avansate de ebrietate nici nu ştia cum a ajuns la spital.

Când va fi externat, tânărul va trebui să răspundă în faţa legii pentru furt, distrugere şi conducere fără permis şi în stare de ebrietate.


Valeriana heidelbergcement
Iohanis

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro