GALERIE FOTO – Accident în lanţ pe DN 72, la Dărmăneşti

      Accident în lanţ pe DN 72, în comuna Dărmăneşti. Patru autoturisme au intrat în coliziune. Din accident a rezultat o victimă care a fost transportată la Spitalul judeţean din Ploieşti, Prahova. Drumul Naţional 72 Găeşti – Ploieşti a fost blocat  câtea zeci de minute în urma evenimentului.

         Martorii spun că responsabil ar fi şoferul autoutilitarei care nu a respectat marcajul rutier de pe asfalt ” linie continuă” şi a încercat să intre într-o staţie peco de pe partea cealaltă a carosabilului. Potrivit poliţiei este vorba de o coliziune în lanţ pe fondul nerespectării distanţei corespunzătoare între autoturisme. Din accident a rezultat vătămarea corporală a şoferului cisternei în vârstă de 31 de ani.

accident comisani accident comisani1 accident comisani2 accident comisani3 accident comisani4accident comisani5 accident comisani6 accident comisani7 accident comisani8 accident comisani9 accident comisani11 accident comisani10 accident comisani3 accident comisani2 accident comisani accident comisani1

 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro