GALERIE FOTO – Accident cumplit la Răcari! Șoferul de 31 de ani nu a avut nici o șansă!

Viteza și o depășire periculoasa i-au adus sfârșitul unui tânăr de 31 de ani din Târgoviște, în această dimineață pe ND 71, în zona pasarelei din Răcari! Se pare că tânărul a depășit în viteză o coloană de mașini și s-a lovit de un TIR. Acesta transporta un buldoexcavator, iar impactul cu autoturismul în viteză a fost extrem de violent. Motorul autoturismului s-a desprins și a luat foc. Pentru tânărul sofer nu s-a mai putut face nimic. A murit pe loc. Motorul s-a desprins și a luat foc, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a stinge incendiul. Tot ei au scos trupul neînsufletit al bărbatului din mormanul de fiare.

Conducatorul tirului, în varsta de 40 de ani, din Ilfov, este în stare de soc. A fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, care a indicat că nu consumase alcool. Oamenii legii i-au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Cunoscuții tânărului sunt și ei fără cuvinte. Mama băiatului este în străinătate la muncă, iar dimineață tatăl acestuia nu era de găsit.


accident racari dn 71 (1) accident racari dn 71 (2) accident racari dn 71 (3) accident racari dn 71 (4) accident racari dn 71 (5) accident racari dn 71 (6) accident racari dn 71 (7) accident racari dn 71 (8) accident racari dn 71 (9) accident racari dn 71 (10) accident racari dn 71 (11) accident racari dn 71 (12) accident racari dn 71 (13) accident racari dn 71 (14) accident racari dn 71 (15) accident racari dn 71 (16) accident racari dn 71 (17) accident racari dn 71 (18) accident racari dn 71 (19) accident racari dn 71 (20) accident racari dn 71 (21) accident racari dn 71 (22) accident racari dn 71 (23) accident racari dn 71 (24) accident racari dn 71 (25)

 

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca