Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3704
17-1-2022

Focul a luat o viață și la Cândești

Un bărbat de 62 de ani a murit în această dimineață, într-un incendiu, la Cândești. Trupul acestuia a  fost descoperit de pompieri, după ce aceștia au reușit să stingă incendiul care a cuprins casa. Au acționat echipaje de pompieri de la Garda Voinești cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și de la Detașamentul Târgoviște cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, iar de la SAJ un echipaj medical.

Noaptea trecută, în sudul județului, la Șelaru, o femeie în vârstă de 82 de ani și fiul ei, de 44, au murit în incendiul care le-a cuprins casa.

Aceste tragedii pot fi prevenite spun reprezentanții ISU Dâmbovița, dacă se respectă câteva reguli:
 NU utilizați instalaţii electrice (conductori, prize, întrerupătoare, tablouri de siguranţe, prelungitoare etc.) şi consumatori electrici (de orice fel) cu defecţiuni sau improvizaţii;
NU suprasolicitaţi reţelele electrice prin folosirea simultană a mai multor consumatori;
NU depozitaţi în podurile locuinţelor plante furajere, materiale inflamabile sau materiale combustibile care s-ar putea aprinde de la coşurile pentru evacuarea fumului.
 Utilizați sisteme de încălzire fără defecțiuni, protejați coșurile de fum față de materialele combustibile, reparați-le și curățați-le de funingine!
Distribuie:

hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media