Doar trei ani de închisoare pentru tânărul care a intrat cu BMW-ul în cinci femei care stăteau la poartă

Tânărul din Băleni care a intrat cu BMW-ul în cinci femei care stăteau la poartă, în Gheboaia, a fost condamnat la 3 ani cu executare, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru doi ani de zile, după executarea pedepsei închisorii.

Accidentul petrecut în luna iunie a anului trecut a îngrozit întregul judeţ. Accidentul a avut loc în localitatea dâmboviţeană Gheboaia, comuna Finta. Tânărul se afla la volanul maşinii sale, marca BMW. La un moment dat, într-o curbă, a pierdut controlul şi a intrat într-un grup de cinci femei care stăteau de vorbă, pe o bancă, la marginea drumului. Două dintre ele au murit pe loc, iar celelalte trei au ajuns la spital în stare gravă. Ulterior, a treia femeie a decedat, iar alta a fost transferată la un spital din capitală pentru că starea ei era extrem de gravă.

La momentul respectiv, se aştepta ca pentru fapta sa, acuzatul să primească până la 18 ani de închisoare. Ironia… justiţiei, însă, pentru că s-a ales doar cu trei, motiv pentru care familiile victimelor sunt foarte revoltate, considerând nedreaptă pedeapsa primită de cel care le-a ucis rudele.

Nu este singurul caz în care se întâmplă acest lucru. Şi în cazul lui Florin Mânzăraru, „Monstrul” din Argeş, care a ucis şi tranşat cu sânge rece amnul trecut o tânără din Valea Mare, după ce a luat-o la ocazie, a fost condamnat de Tribunalul Argeş la 19 ani de închisoare, deşi toată lumea se aştepta să primească închisoare pe viaţă.
De asemenea, ucigaşul lui Alexandru, elevul târgoviştean, a cărei viaţă a fost curmată brusc în urmă cu un an de zile, pe o stradă din apropierea liceului său, a primit doar 16 ani de închisoare.

 

 

foto adevarul.ro

 

 

 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Doar trei ani de închisoare pentru tânărul care a intrat cu BMW-ul în cinci femei care stăteau la poartă

  • 15 iulie 2014 at 16:04
    Permalink

    Nimic nu e la voia intamplarii…fara doar si poate parintii cu relatii sus puse ..mita spaga ..au rezolvat si acest caz pt feciorul lor iubit & spaima soselelor din zona respectiva,,,cred ca asa s-a musamalizat si cazul din 2011 cu familia de preoti tot din comuna respectiva unde mama criminalului era cu functii mari pe la judet,,,,,,SA LE FIE RUSINE … AU DISTRUS FAMILII SI OAMENI NEVINOVATI SUFERA IN CONTINUARE …

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro