DE LA CITITORI: Omorârea nejustificată a animalelor în oraşul Pucioasa, cartierul Miculeşti

caini_pucioasaÎncep prin a spune că violenţa şi crima faţă de animale în oraşul Pucioasa , cartierul Miculeşti a devenit pentru vecinul meu M. G. ( Gigi ) în ultima vreme o meserie de bază .

Consider că orice animal aparţinând unei specii care traieşte în mod tradiţional în preajma omului are dreptul de a trăi şi a creşte în condiţiile de viaţă şi de libertate care sunt proprii speciei sale. Niciun animal nu trebuie să fie supus unui rău tratament şi nici unor acte de cruzime. Toate aceste lucruri spuse de mine, Nistor Roxana , pentru dl M. nu au nicio valoare pentru că acesta în ultimele trei luni a recurs la acte de violenţă, cruzime, inclusiv omorârea animalelor nejustificat prin metode tradiţionale de a pune acele “ochiuri de sârmă” şi folosind inclusiv obiecte de braconaj, într-o livadă lângă propietatea mea şi a carui deţinător este chiar el, dar care nu este îngrădită corespunzator.

Au fost omorâţi  trei câini, iar alţii doi au fost salvaţi la timp, însă sunt în pericol de a fii omorâţi şi ei . La un astfel de act de cruzime a luat parte şi un echipaj de poliţie care a fost sesizat de mine şi împreună am eliberat un câine din lanţ , urmând ca organele  competente să ia măsuri în acest caz. Pot să spun că domnul M. foloseşte otravă (sodă caustică) chiar pe marginea drumului unde trec copiii spre şcoală pentru a omorî pisicile de la propietăţile vecine, omorând în jur de 6-7 pisici, inclusiv ale mele şi ale altor vecini. Toate aceste acte de cruzime faţă de animale trebuie să înceteze, iar făptuitorul să fie pedepsit de lege.  La cele spuse de mine ataşez fotografii  cu animalele omorâte.

caini_pucioasa_2

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro