Florin Popescu și Gabriel Boriga nu renunţă! Vor ca Târgoviştea să fie capitala regiunii

Deputatul PDL Florin Popescu și primarul Gabriel Boriga au lansat un apel pentru încheierea unui Pact politic și social privind stabilirea municipiului Târgoviște drept capitală a regiunii 3 Sud (Muntenia).

Târgoviște merită și trebuie să devină capitala regiunii 3 Sud! Proiectul privind regionalizarea României, una din marile provocări politice ale anului 2013, poate reprezenta o nouă șansă pentru municipiul nostru, cu condiția ca politicienii și societatea civilă să se implice în atingerea acestui deziderat.

Reorganizarea administrativ-teritorială trebuie să asigure, în principal, debirocratizarea procedurilor de lucru, atât în raport cu cetățeanul, cât și cu organismele europene, dar și o mai bună gestionare a resurselor, ceea ce va duce la o creștere a dezvoltării economice.

Reamintim că proiectul privind regionalizarea a fost depus încă din anul 2011 la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Prin susținerea noastră, proiectul de regionalizare prevede ca municipiul Târgoviște să fie capitala regiunii 3 Sud. De altfel, istoria, tradiția și prestigiul de care se bucură, recomandă din plin Târgoviștea pentru a deveni capitala regiunii.

Pentru maximizarea șanselor ca vechea Cetate de Scaun să recapete strălucirea de altă dată, am lansat forțelor politice și societății civile din Dâmbovița un apel privind încheierea unui Pact politic și social, la nivelul județului. Pactul trebuie să statueze angajamentul nostru ferm de a sprijini necondiționat proiectul prin care capitala regiunii 3 Sud va fi municipiul Târgoviște.

 

Florin Popescu                                                                               Gabriel Boriga

Deputat Colegiul 4 Târgoviște                                              Primarul municipiului Târgoviște

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro