DÂMBOVIȚA: Un utilaj CFR a deraiat! O persoană rănită grav. Mecanicul era băut

Un utilaj al CFR a deraiat, astăzi, între stațiile Titu și Boteni. În urma incidentului, două persoane, muncitori, au fost rănite. Unul dintre bărbați a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la un spital din capitală. Victima este conștientă. La fața locului a intervenit un echipaj de la descarcerare și mai multe ambulanțe.

Cele două  persoane accidentate sunt: un bărbat de 45 ani, revizor de cale ferată ce a fost transportat cu elicopterul SMURD la București și un alt bărbat în vârstă de 46, revizor de cale, ce a fost transportat la UPU Titu. Persoana preluată de elicopter prezenta politraumatisme și suspiciune de fractură de coloană vertebrală.

În urma testării cu etilotestul, s-a stabilit faptul că mecanicul UAM a consumat alcool având o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Politiștii de la Transporturi efectuează cercetări pentru infracțiunile de accident de cale ferată și vătămare corporală din culpă.

Traficul este restricționat și se desfășoară pe un singur fir. Calea ferată a fost afectată pe o distanța de cca.120m. Utilajul apartinea de Regională CFR București.


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro