DÂMBOVIȚA: Aproape 1000 de șoferi testați pentru alcool și droguri. Care sunt rezultatele

În perioada 16-22 iunie a.c., poliţiştii rutieri din Dâmbovița, sprijiniţi de structurile de ordine publică, au acționat pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, în special a celor produse ca urmare a conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau drogurilor.

Activităţile desfășurate s-au înscris în Calendarul de activităţi al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere Europene (ROADPOL).

Astfel, în cele 7 zile de acțiune, polițiștii au testat 958 de conducători auto pentru consumul de alcool sau droguri la volan.

De asemenea, polițiștii au constatat 14 infracțiuni, fiind întocmite dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută de art. 336 din Codul Penal.

Altor 27 de șoferi le-a fot suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice după ce au fost surprinși la volan în timp ce se aflau sub influența alcoolului.

Cu ocazia controalelor din trafic, conducătorii auto au fost informați cu privire la riscurile pe care le implică conducerea autovehiculelor sub influența alcoolului sau drogurilor.

 

 

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro