Conferința de scriere creativă „Cum să scrii o sută de cărți”, susținută de Vasile Lupașc, va avea loc online

Scriitorul târgoviștean Vasile Lupașc Sfinteș continuă tradiția atelierelor pe care, până să intervină pandemia de coronavirus, le organiza în diferite orașe ale țării, dar și în străinătate.

Atelierul de scriere creativă „Cum să scrii o sută de cărți” este dedicat tuturor, copii și adulți, și își propune să intre în lumea fascinantă a scriitorilor și a întregului proces pe care îl presupune scrierea unei cărți. Atelierul are loc online, miercuri, 30 decembrie, începând cu ora 20,00.

„Anul trecut ne întâlneam sute de oameni la Târgoviște, la Suceava, București, Madrid, Zaragoza, Sevilla etc. La Lugoj, am fost mai mult de 400, așa că atunci când nu au mai fost locuri nici pe scaune nici în picioare, am stat împreună și pe scenă. Mi-a fost foarte drag și sunt sigur că vremurile in care ne putem intalni relaxati vor reveni curând! Până atunci ne revedem online pentru același atelier de scriere creativă, „Cum să scrii o sută de cărti”.  Titlul este o metafora si nu vom incepe impreuna un maraton absurd de scriere. Cred mult mai mult in calitate decat in cantitate, asa ca vom descoperi impreuna care sunt ingredientele necesare pentru a face dintr-un roman, o poveste pe care o suta de oameni o vor percepe diferit si fiecare o va simti a lui. Vom povesti despre cum se naște o carte și cum se creionează destinul ei. Care sunt regulile de bază, cum se poate transforma în film, in piesă de teatru sau in carte audio. Ce inseamnă colaborarea cu graficienii, cu editurile, care este relația cu editurile și mai ales, cu Măria Sa, publicul. Și pentru că 2020 a fost Anul Vlad Țepeș Drăculea vom lansa două cărți despre aprigul voievod. La prima vedere, Poveste despre Dragul Voievod este pentru copiii cei mai micuți care nu știu sau abia învață să citească, iar a doua, Vlad, este pentru cei mai mari și pentru adulți. Dar suntem convinși că de aceste povești și de ilustrațiile lor minunate se pot bucura ”copiii” de orice vârstă”, spune Vasile Lupașc.

Atelierul este urmat de o dubla lansare de carte. ”Vlad” și ”Poveste despre Dragul Voievod”, autor Vasile Lupașc Sfinteș.

Detalii puteți găsi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Biletele pentru participarea la eveniment se pot lua de AICI

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro