Ceremonie publică militară şi religioasă la mormântul eroului din localitatea Mătăsaru, Slt.(pm) Aurel MARCU

Distribuie:

În conformitate cu Legea 150 /2014 privind modificarea O.U.G.82/2006, privind recunoaşterea meritelor personalului Armatei participant la acţiuni militare şi acordarea unor drepturi acestora şi urmaşilor celor decedaţi, s-a instituit la data de 11 noiembrie,  ZIUA VETERANILOR, în semn de recunoştinţă pentru sacrificiul militarilor care au participat la misiuni în afara teritoriului statului, având ca obiectiv, limitarea efectelor acţiunilor teroriste.

Din nefericire şi judeţul Dâmboviţa este tributar al galeriei eroilor prin sacrificial suprem al Slt.(pm) Aurel MARCU din comuna Mătăsaru jud. Dâmboviţa, cazut la datorie în data de 06.09.2007 în teatrul de operaţii din Afganistan.

Pentru a-i cinsti memoria, garnizoana Târgovişte în colaborare cu unităţile militare din garnizoană, colegi din Batalionul 33 Vânători de Munte – Curtea de Argeş, unde îşi desfăşura activitatea eroul nostru, autorităţi publice judeţene şi locale ale primăriei Mătăsaru, va organiza o ceremonie publică  militară şi religioasă la mormântul eroului din localitatea Mătăsaru, miercuri 11 noiembrie ora 12.00.Vă aşteptăm alături de noi.

Dumnezeu să-i odihnească în pace pe EROII ROMÂNIEI!

 

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 2 ganduri despre “Ceremonie publică militară şi religioasă la mormântul eroului din localitatea Mătăsaru, Slt.(pm) Aurel MARCU

 • 9 noiembrie 2015 at 12:15
  Permalink

  Condoleante familiei. Profit de aceasta nefericita ocazie insa vreau sa ii transmit Iulianei Marcu, sora iubita a lui Aurel, faptul ca m-am gandit permanent la ei, doi frati care s-au iubit si pretuit foarte mult. Nici nu vreau sa imi imaginez cat de greu i-a fost sa accepte dura realitate. Sunt alaturi de tine.

  LIVIA

  Reply
 • 9 noiembrie 2015 at 12:07
  Permalink

  ce erou…un soldat roman sacrificat pentru interesele americanilor…ata…dumnezeu sa il odihneasca in pace si sa ii perepseasca pe cei ce lau trimis acolo

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro