TÂRGOVIȘTE: Impozitul pe unele clădiri scade cu 500%, iar pentru altele crește cu 500%. Vezi modificările din 2016

Consilierii Municipali au votat taxe și impozite mai mici pentru 2016, într-o ședință extraordinară a Consiliului Municipal Târgoviște.

Impozitul pentru clădiri rezidențiale, persoane fizice, va suferi în 2016 o scădere de 7 – 8 procente. Semnificativ va scădea însă, impozitul pentru persoane juridice pentru clădirile rezidențiale. Acesta va fi mai mic, în 2016, cu 500%. Pentru persoane juridice, clădiri nerezidențiale cota de impozitare va scădea de la 1,3 la 1,2 la propunerea consilierului liberal Alen Georgescu, ceea ce va genera și o scădere a impozitului. Până la 31 martie 2016, persoanele juridice din județ trebuie să declare la serviciul de taxe și impozite tipul clădirii, legiuitorul introducând în lege și noțiunea de “clădiri mixte”. Pentru acestea impozitul se va percepe diferențiat.

De asemenea, primarul interimar Cristi Stan a propus majorarea cu 500% a impozitului pentru clădirile și terenurile care sunt neîngrijite, lăsate în paragină, din intravilan, în zone care afectează imaginea municipiului.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “TÂRGOVIȘTE: Impozitul pe unele clădiri scade cu 500%, iar pentru altele crește cu 500%. Vezi modificările din 2016

  • 9 noiembrie 2015 at 12:15
    Permalink

    Da? poate Primaria si primarul interimara vede si imobilul de pe Poet Gr. Alexandresc nr.11, care este in propietatea primariei, este chiar in centrul Municioiului si chiar in spatele primariei, acel imobil este uitat intentionat de primarie in paragina si culmea …..ESTE MONUMENT ISTORIC.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro