BUCEGI: Un autoturism în care se aflau 5 persoane s-a răstunat într-o râpă – VIDEO

Jandarmii montani de la Posturile Zănoaga şi Peştera au intervenit astăzi, 10 august a.c., în urma unui apel prin intermediul telefonului de serviciu, pentru a ajuta 5 persoane aflate în dificultate în zona Blana din Masivul Bucegi.

Jandarmii montani au fost solicitaţi, pentru a acorda sprijin unui număr de 5 persoane, care necunoscând traseul şi pe fondul neadaptării vitezei în curbă, s-au răstunat într-o râpă.

Alături de jandarmi au intervenit Poliţia pentru Platoul Montan Bucegi şi Salvamontul Dâmboviţa pentru deblocarea autovehiculului și au condus persoanele în condiții de siguranță până în zona Peştera, în prezent aflându-se în afara oricărui pericol. Autoturismul a fost scos din râpă cu ajutorul unei macarale. 

Turiştii aflaţi în dificultate în diferite zone din Munții Bucegi pot apela cu încredere numerele de telefon 0749.058037 / 0749.034639 sau numărul unic de urgenţă “112” pentru a solicita sprijinul jandarmilor montani.

Un gand despre “BUCEGI: Un autoturism în care se aflau 5 persoane s-a răstunat într-o râpă – VIDEO

  • 11 august 2018 at 15:22
    Permalink

    Bună ziua. Nu știu de ce nu ma mira. Am pățit-o și noi acum vreo 3 ani. Eu cred ca trebuie reclamați. Nu este normal așa ceva sa iti fie pusă viață în pericol și pe banii tai. SUNT IRESPONSABILI ACEȘTI SOFERI.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro