Bărbatul acuzat că a împușcat doi oameni a fost condamnat la 24 de ani și 8 luni de închisoare, în primă instanță

Marin Gheorghe, bărbatul acuzat de uciderea cu sânge rece a două persoane, pe un câmp de lângă municipiul Târgoviște, a fost condamnat, astăzi, de magistrații Tribunalului Dâmbovița la 24 de ani și 8 luni de închisoare. Marin Gheorghe a fost reținut în octombrie 2017, pentru împușcarea cu arma sa de vânătoare a doi bărbați: Gheorghe Ifrin și Ion Neagu. Omorul nu a avut loc pe fondul unor conflicte anterioare sau pe fondul unei răzbunări, ci a fost în urma unui conflict spontan în urma unei acțiuni de braconaj.  A îmbrăcat forma unei execuții: unul dintre cadavre avea răni mortale, prin împușcare, în zona abdomenului și a feței, iar celălalt a fost  împușcat în spate cu un foc grupat care l-a eviscerat. Bărbatul s-ar fi târât cu ultimele puteri, încercând să scape. La momentul reținerii, suspectul nu a opus rezistență, iar în timpul audierilor preliminare a fost foarte stăpân pe sine. Arma sa de vânătoare a fost găsită la domiciliu.

Bărbatul acuzat  nu a recunoscut niciodată că ar fi autorul omorului, el fiind condamnat în baza probelor materiale aflate la dosar.

Magistrații târgovișteni au decis că Marin Gheorghe trebuie să plătească celor trei  fiice ale unuia dintre bărbații morți  câte “20.000 lei cu titlu de daune morale şi câte 200 lei cu titlu de prestaţie periodică lunară, începând cu data săvârşirii infracţiunii – 26.10.2017 şi până la împlinirea vârstei de 18 ani de fiecare dintre minore sau până la finalizarea studiilor, dar nu mai târziu de împlinirea vârstei de 25 ani“și alți 20.000 lei daune morale, pentru cealaltă familie.  În plus, este obligat să plătească “60.000 lei reprezentând despăgubiri materiale (cheltuieli privind cheltuielile de înmormântare şi cele aferente ritualilor bisericeşti până la un an, pentru cele două victime – Ifrim Gheorghe şi Neagu Ion) şi 20.000 lei daune morale

Instanța a decis instaurarea sechestrului pe mai multe terenuri ale acestuia aflate pe raza comunei Brănești, dar și asupra apartamentului din Târgoviște.

Decizia nu este definitivă, condamnatul având dreptul la apel. Marin Gheorghe are 59 de ani, iar din octombrie 2017 se află încarcerat în Penitenciarul de maximă siguranță Mărgineni.

Textul integral al sentinței AICI

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “Bărbatul acuzat că a împușcat doi oameni a fost condamnat la 24 de ani și 8 luni de închisoare, în primă instanță

 • 6 septembrie 2018 at 21:41
  Permalink

  Daca are discernământ ar trebui condamnat pe viață.asta nu e om.este criminal,nuuu.a lăsat copilul fara tata.credeți ca banii,ii aduc copilului tatăl înapoi.punetiva in locul acestor doua familii.

  Reply
 • 5 septembrie 2018 at 23:20
  Permalink

  Putin mai valoreaza 2 vieti de om!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro