Amenzi la Dobra pentru nerespectarea măsurilor impuse prin carantină

Comunicat de presă
nr. 10534/16.10.2020

Având în vedere aspectele semnalate cu privire la modul de respectare al măsurilor în satul Dobra, în care a fost instituită carantina zonală începând cu data de 09.10.2020, ora 22.00, pentru o perioadă de 14 zile, precizăm următoarele:

La nivelul Inspectoratului de Politie Județean Dâmbovița au fost dispuse măsuri, fiind efectuate controale la societățile comerciale și în zona spațiului public, de pe raza localității Dobra.

De exemplu, în cursul serii trecute, polițiștii din cadrul I.P.J Dâmbovița, în urma activităților de verificare efectuate, au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, în valoare totală de 1.500 de lei. În cadrul activităților desfășurate, nu au fost constatate probleme deosebite.

Totodată, de la începutul instituirii carantinei în satul Dobra, jandarmii dâmbovițeni au verificat modul de respectare a măsurilor pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2, fiind aplicate 11 sancțiuni contravenționale, respectiv 10 avertismente și o amendă contravențională în valoare de 500 lei, pentru nerespectarea măsurii de protecție individuală, în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020,.

Efectivele acționează, permanent în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică, cât și pentru verificarea modului în care se respectă măsurile impuse prin Hotărârea CJSU Dâmbovița nr. 43/09.10.2020.

Vă reamintim că măsura de carantină pentru satul Dobra este o una de prevenire și limitare a răspândirii virusului SARS-Cov-2, impusă pentru siguranța cetățenilor atât pe plan local cât și a întregului județ. De asemenea, vă asigurăm că la nivelul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița au fost luate toate măsurile prevăzute de legislația în vigoare, astfel că forțele de ordine sunt pregătite să intervină ori de câte ori este necesar.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro