Agresorul de la mall a fost reținut. A bătut un bărbat de față cu soția însărcinată, fiul acestuia și trecătorii

Distribuie:

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 29 de ani, din Valea Mare, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută de art. 193 din Codul Penal.

Acesta este bănuit că pe parcursul zilei de ieri, pe fondul unor neînțelegeri, ar fi agresat în parcarea unui centru comercial de pe raza municipiului Târgoviște, un alt bărbat de 32 de ani, anunță IPJ Dâmbovița.

Agresiunea a avut loc la ieșire din clădirea mall-ului, cei doi fiind rude. De față era soția celui agresat care este însărcinată, dar și fiul minor. Bărbatul bătut a ajuns la spital, în agresiune folosindu-se un obiect de metal. Polițiștii au decis reținerea bătăușului care va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Sperăm că reținerea agresorului va descuraja pe viitor astfel de practici, atât în complexul comercial cât și în alte zone din municipiu. Vom vedea dacă și magistrații îl vor consideră pericol public, foarte mulți dintre cei reținuți de polițiștii dâmbovițeni fiind lăsați liberi de instanțe sau procurori, ceea ce este de natură a încuraja manifestările violente.

 

 

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro