8 tineri agenți au început activitatea în IPJ Dâmbovița. Instituția scoate la concurs și 13 posturi de ofițer

8 noi agenți de poliție, la început de carieră, în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița

 Astăzi, 21 decembrie, 8 agenți de poliție, proaspăt absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, și-au început activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița. Polițiștii au fost repartizați la Biroul de Investigații Criminale Târgoviște, Biroul de Ordine Publică Găești și la Posturile de Poliție Padina, Bezdead, Crevedia, Cornești. Timp de 6 luni, cei mai tineri polițiști se vor afla în tutelă profesională și își vor desfășura activitatea pe lângă polițiști cu experiență.

Posturi scoase la concurs în vederea trecerii în corpul ofițerilor 

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița organizează concurs pentru ocuparea a 13 posturi de ofițer de poliție, prin trecerea agenților în corpul ofițerilor.

Posturile scoase la concurs vizează următoarele specializări:  investigații criminale (6 posturi), ordine publică  (3 posturi), investigarea criminalității economice (2 posturi), rutieră (1 post) și criminalistică (1 post).

Înscrierile se fac on-line până la data de 28 decembrie 2020, ora 16.00. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, la nivelul județului Dâmbovița, se pot obține consultând pagina de internet I.P.J. Dâmbovița, secțiunea Carieră /Posturi scoase la concurs, accesând  adresa https://db.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

De asemenea, informații despre toate încadrările de personal la nivel național, prin trecerea agenților de poliție în corpul ofițerilor, pot fi obținute consultând pagina de internet a Poliției Române accesând  adresa  https://politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro