Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de weekend, nr. 3660/3661
4-12-2021

30 de ani închisoare pentru Danezu, în cazul uciderii unui alt deținut

Daniel Uță, zis Danezu, interlopul care l-a lovit cu o sticlă în cap pe agentul Codruţ Oprea, poliţist al IPJ Dâmboviţa, a fost condamnat omor. Danezu a agresat un alt deţinut al Penitenciarului Mărgineni, unde este încarcerat, care, ulterior, a murit.

Magistrații Tribunalului Dâmbovița l-au condamnat pe Uță la 23 de ani și 2175 de zile de închisoare, cumulând pedeapsa pentru omor de 23 de ani cu restul de executat din alte condamnări. Interlopul trebuie să plătească familiei deținutului mort și daune morale de 55000 de lei, plus cheltuielile de judecată. Decizia nu este definitivă.

VEZI DECIZIA TRIBUNALULUI DAMBOVIȚA

 Colegul de detenție, ucis de Danezu, a fost lovit tot pe la spate în cap și a căzut cu capul de beton intrând în comă. Medicii nu au putut să îi salveze viața. Totul s-a întâmplat  la orele prânzului, în curtea de plimbare. Daniel Uţă s-a năpustit asupra celuilalt deținut, cel mai probabil, după un schimb dur de replici. Până să apuce gardinierii să intervină, Danezu l-a lovit.  Bărbatul avea 35 de ani.

Distribuie:

6 thoughts on “30 de ani închisoare pentru Danezu, în cazul uciderii unui alt deținut

  1. Stoian Marian era un jeg de cioara de la piata resita din bucuresti care se ocupa cu trafic si furtisaguri de 2 bani. Danezu merita o medalie ca l-a eutanasiat pe excrementul asta cu cateva luni inainte de eliberare!

  2. Elena , esti vreuna din panaramele lu Danezu? la produs, desigur…ce ai fi vrut? sa ii dea si drumu si poate vreun premiu pentru ca a omorat 2 persoane. In libertate sigur ar face si alte crime pentru ca nu il duce mintea prea mult.

    1. Sa mori tu mă !!!Te ai băgat și tu sa comentezi cunoști ți situația ca sa Îți dai cu părerea?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media