24 de lovituri de cuțit au numărat medicii pe corpul elevei ucise la Fieni

Medicii legiști au fost șocați de violența cu care criminalul a lovit-o pe eleva de 17 ani, din Fieni. Pe corpul ei avea 24 de lovituri de cuțit. Doar 3 au ost însă penetrante, fiind și cele care i-au provocat moartea. Cristina Nichita a murit sub ochii părinților care au dus-o la spital.

Apropiații celor doi foști iubiți spun că tânărul era o fire violentă. O lovise de curând cu mașina, provocându-i o rană la picior. Colegii de la CSS Târgoviște, unde era legitimată, știau că fata  a obținut un ordin de restricție. poliția însă neagă această informație. reprezentanții IPJ spun că eleva ar fi făcut două plângeri penale, pe care le-ar fi retras, dar nu ar fi cerut ordin de restricție.

CITEȘTE ȘI: SPORTIVĂ A CSS TÂRGOVIȘTE, UCISĂ DE FOSTUL IUBIT! FATA A FOST ÎNJUNGHIATĂ!

geo cel rau cristina


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “24 de lovituri de cuțit au numărat medicii pe corpul elevei ucise la Fieni

  • 12 octombrie 2014 at 23:54
    Permalink

    Acest animal care a ucis cu sange rece, ar trebui inchis in cusca cu leii lui Camataru de la Bucov- Ploiesti. Asta ar fi pedeapsa pe care o merita. Daca iese din inchisoare dupa vre-o 10 ani, este capabil sa comita alte infractiuni asemanatoare. Pe viata sau scaunul electric ar fi trebuit sa primeasca jigodia.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro