Un copil din Hulubești a dispărut în drum spre școală

L-ați văzut? Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița desfășoară activități de căutare a minorului CIOLACU ROHIT-SINGH, de 14 ani, din Hulubești, care, în dimineața zilei de 18 decembrie a.c., a plecat de la domiciliu către școală, fără a mai reveni.

Semnalmente:

-înălțime: 1, 60 m;

-greutate:40 de kilograme;


-ochi căprui, păr șaten, tuns scurt.

Pe unul dintre degetele mâinii stângi are tatuat “RADU”. La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu pantaloni tip blue jeans, de culoare neagră, cu o curea galbenă și cu o geacă de culoare vișiniu închis. De asemenea, minorul era încălțat cu pantofi sport, având culorile negru și roșu. Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării minorului sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Conform cronica găeștiului.ro băiatul a plecat de la  Butoiu de Sus către şcoală cu microbuzul şcolar, a coborât în staţie, dar nu a mers la cursuri (mai ales că avea şi teză la limba română), ci s-a urcat într-un mijloc de transport care circula către Găeşti.  Puştiul  a crescut într-un Centru de plasament din Călăraşi şi a fost luat de mama sa în luna iulie a.c.,  în casa concubinului din Hulubeşti. Şi de la Centrul de plasament a plecat de mai multe ori.

 

 

 Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Parerea ta este importanta, lasă un comentariu.


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca