Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3704
17-1-2022

Vezi aici cine sunt elevii care vor merge la faza națională a Olimpiadei de Religie:

Sâmbătă, 7 martie 2015,  în Sala de festivităţi a Seminarului Teologic Sf. Ioan Gură de Aur din Târgovişte, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, s-a desfăşurat faza judeţeană a Olimpiadei Naţionale de Religie, la care au participat 150 de elevi, din clasele V-XII, care s-au calificat în prealabil la faza pe şcoală.
Cu această ocazie, s-a desfăşurat şi Concursul judeţean de religie pentru elevii din clasele V-VI, la care s-au prezentat 48 de elevi, care conform legii nu au participat la Olimpiadă.
Elevii care se vor califica la etapa naţională, vor concura, în Săptămâna educaţională intitulată Să ştii mai mult, să fii mai bun!, ce va avea loc la Piteşti. De asemenea, elevii seminarişti care se vor califica cu acest prilej, vor merge mai departe la etapa naţională ce se va desfăşura în Săptămâna Luminată la Târgovişte.
Câştigătorii acestei etape, care vor merge la faza următoare sunt:
·        STAN Gabriela Raluca, religie, C.N. „Constantin Cantacuzino”, Târgovişte, 9,50, clasa a VIII-a.
·        PRANGATE Petru, Vechiul Testament, Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Ioan Gură de Aur”, Târgovişte, 9,50, clasa a IX-a.
·        TOMESCU Ioana Daniela, religie, C.N. Nicolae Titulescu, Pucioasa, 9,40, clasa a IX-a.
·        BOLBORICI Robert, Noul Testament, Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Ioan Gură de Aur”, Târgovişte, 9,50, clasa a X-a.
·        IONIŢĂ Valentin, I.B.O.R., Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Ioan Gură de Aur”,Târgovişte, 9,50, clasa a XI-a.
·        CĂLIN Ioana Alexandra, religie, Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Ioan Gură de Aur”, Târgovişte, 9,50, clasa a XII-a.
·        IONICĂ Marius Alin, teologie dogmatică, Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Ioan Gură de Aur”, Târgovişte, 10, clasa a XII-a.
Aceşti elevi vor fi premiaţi de către Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit NIFON, atât în ziua de 19 martie a.c., cu ocazia Consfătuirii Semestriale a Profesorilor de Religie, cât şi în ajunul sărbătorii Sf. Ier. Nifon, Patriarhul Constantinopolului şi Mitropolitul Ţării Româneşti, în seara zilei de 10 august a.c., în debutul Pelerinajului Tinerilor din Eparhia noastră.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTE

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media