Tinerii dâmboviţeni se implică în proiectul de dezvoltare durabilă la nivel internaţional. „Pământul mâine. Tinerii vorbesc” la cea de-a doua etapă

Clubul Studenţilor din Târgovişte va găzdui sâmbătă, începând cu ora 10.00 cea de-a doua întâlnire din cadrul proiectului internaţional Pământul mâine. Tinerii vorbesc.

În cadrul primei întâlniri, care a avut loc în data de 19 noiembrie 2011, tinerii implicaţi în activitate au participat la jocuri interactive şi dezbateri menite să-i facă să înţeleagă cât mai bine conceptul de dezvoltare durabilă, primind sarcina de a pregăti lucrări ce pot fi folosite în cadrul proiectului. În cadrul celei de-a doua întâlniri, participanţii vor analiza creaţiile lor, urmând să le definitiveze. Aceste lucrări vor fi prezentate în cadrul Summit-ului Pământului de la Rio de Janeiro în luna mai 2012. Din echipa de proiect fac parte şi 8 tineri din cadrul Centrului de Reeducare Minori Găeşti, care au participat şi la prima întâlnire. Alături de ei s-au înscris adolescenţi din majoritatea instituţiilor de învăţământ dâmboviţene. Evenimentul este organizat de Asociaţia Tineri pentru Europa de Mâine, în parteneriat cu Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte şi Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Dâmboviţa.

 

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro