Ion Stan, preşedinte PSD Dâmboviţa: “Mulţumesc jandarmilor pentru colaborare!”

 

Aseară, PSD Dâmboviţa a scos în stradă aproximativ 1.500 de persoane pentru un miting organizat în Piaţa Tricolorului din municipiu. Iniţial se anunţaseră, pe surse, prezenţa a 3.000 de manifestanţi. Au participat membrii şi simpatizanţi social democraţi din 38 de comune ale judeţului şi municipiul reşedinţă de judeţ. Mitingul a fost unul autorizat. Cei prezenţi au cerut că preşedintele Traian Băsescu şi premierul Emil Boc să plece, iar în cel mai scurt timp să fie organizate alegeri anticipate.
La miting au fost prezenţi toţi liderii locali ai PSD Dâmboviţa, senatori si deputaţi, edili social democrati de oraşe şi comune. Este prima manifestare de protest asumată de către opoziţia politică dâmboviţeană, respectiv PSD, iar după 2 ore, cei peste 1.500 de oameni  au părăsit Piaţa Tricolorului din Târgovişte. Manifestarea s-a încheiat, fără incidente.
Într-o conferinţă de presă organizată în această dimineaţă, Ion Stan, preşedintele PSD, a mulţumit jandarmilor pentru colaborare, recunoscând, în ciuda tuturor criticilor aduse în ultima vreme jandarmeriei că această s-a purtat exemplar la mitingul târgoviştean.

Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro