Start Olimpiadei Naționale de Limba și Literatura Română pentru liceu, la Târgoviște!

Astăzi a avut loc deschiderea oficială a olimpiadei naționale de limba și literatura română pentru liceu, ce va fi găzduită de municipiul Târgoviște în perioada 20-24 aprilie.

Evenimentul s-a desfășurat în amfiteatrul Liceului de Arte Bălașa Doamna și s-a bucurat de prezența reprezentanților Inspectoratului Școlar Dâmbovița, a autorităților locale și județene, Arhiepiscopiei Târgoviște, profesorilor și elevilor din tot județul.

Și, pentru că un eveniment atât de important pentru învățământul dâmbovițean trebuie marcat așa cum se cuvine, în deschidere au prezentat un minunat program artistic mai multe grupuri vocale și ansambluri folclorice din județ, care au încântat audiența. Printre aceștia, Grupul Vocal ”Art Canto” Morena, de la Clubul Copiilor Moreni, Corul de copii Fluturași, de la Liceul de Arte “Bălașa Doamna” Târgoviște, Grupul vocal al Liceului Tehnologic “Udrea Băleanu” Băleni, formația de dansuri tradiționale grecești “ONIRO”, parte a comunității grecești din Târgoviște, Ansamblul folcloric “Codrulețul”, Clubul Copiilor Găești, Grupul vocal folcloric al Liceului de Artă “Bălașa Doamna” Târgoviște, precum și alți elevi talentați ai liceului gazdă.

La Olimpiada Naţională de Limba şi Literatură pentru liceu vor participa 189 de elevi din toată ţara, dintre care patru sunt din judeţul nostru.

Concursul propriu zis va avea loc pe 21,22 şi 23 aprilie, când se desfăşoară proba scrisă şi proba orală, ce se va întinde pe două zile, urmând ca pe 24 să aibă loc festivitatea de premiere, la Liceul de Arte Bălaşa Doamna.

Organizatorii le-au pregătit liceenilor şi profesorilor care îi vor însoţi un program încărcat, dar frumos, pentru cele patru zile de concurs, program ce va include vizite la Palatul Brâncovenesc Potlogi, muzee din Târgovişte, momente artistice, dar şi alte surprize.

DSC04535_800x600

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro