Selecție de voluntari la Europe Direct Târgoviște (FOTO)

Centrul Europe Direct Târgoviște a organizat astăzi selecția de voluntari care se vor alătura anul acesta echipei deja formate și pregătită pentru noi proiecte care să aducă informația europeană în comunitățile din județ.

Mai mult sau mai puțin emoționați, tineri și adulți s-au prezentat la selecție, sperând că vor reuși să fie selectați pentru a face parte din echipa de voluntari Europe Direct.

Vlăduț Andreescu, managerul Centrului Europe Direct Târgoviște, le-a vorbit candidaților despre posibilitățile de dezvoltare și oportunitățile pe care le vor avea în cadrul centrului, oferindu-le exemple de foști voluntari care, prin muncă și perseverență, au reușit să obțină rezultate bune, pentru unii dintre ei centrul fiind punctul de pornire către o carieră.

„Sunt voluntari care au reușit să-și facă o carieră și să fie selectați, deși poate au fost 40 de candidați pe un singur loc, pentru că au avut un dosar serios”, s-a adresat Vlăduț Andreescu viitorilor voluntari.

Aceștia au avut ocazia să vizioneze și un material video sugestiv, realizat de o parte dintre voluntari, cu principalele activități derulate de centru, secvențial, anul trecut.

În cei aproape șase ani de la înființarea sa, pe care îi va împlini în luna martie a acestui an, Centrul Europe Direct Târgoviște a derulat numeroase proiecte, ducând informația europeană în toate colțurile județului, în biblioteci, unități de învățământ și alte instituții care au solicitat acest lucru, formând sute de voluntari care au învățat să lucreze în echipă, să comunice mai ușor, să scrie proiecte europene și să ofere fără să aștepte nimic în schimb.

WP_20150127_002 WP_20150127_005 WP_20150127_006 WP_20150127_007

Citește și

 

Voluntarii Europe Direct Târgoviște, în schimb de experiență la Bacău (FOTO)

Scrisoarea unui licean voluntar la Europe Direct!

“Învățăm prin nonformal despre instituțiile Uniunii Europene”, cu Europe Direct Târgovişte

Pasiune pentru voluntariat: Mândruța Andreescu, “veterana” voluntară la Europe Direct Târgovişte

Vlăduț Andreescu, manager Europe Direct Târgoviște: “Deși mulți privesc cu scepticism activitățile de voluntariat, cei care participa la astfel de acțiuni nu se lasă convinși să renunțe”

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro