S-au inversat rolurile! Elevii de la Carabella apără un gardian. E prea prietenos, după standardele conducerii

Inițiativa conducerii școlii de a îl îndepărta pe Nea Vali, un gardian al Colegiului Național “Constantin Carabella”, a stârnit o reacție neașteptată în rândul elevilor. Aceștia au protestat în pauze, cerând ca angajatul Municipal Security să revină la post. Elevii spun că acesta se poartă frumos cu ei și că în cei patru ani de când este în școală nu au fost incidente.

La polul opus, conducerea școlii nu vede cu ochi buni amiciția dintre copii și gardian. Conform șefului Municipal Security, Constantin Tomescu, directorul unității de învățământ a solicitat înlocuirea acestuia. Motivul este legat de prietenia cu copiii și de faptul ca le permite să iasă din școală, în pauze. Conform regulamentului intern doar cei peste 18 ani pot părăsi incinta. Școala nu are un magazin în incinta sa.

Tomescu a precizat pentru publicația noastră că nu există plângeri împotriva gardianului și că acesta își îndeplinește corect sarcinile de serviciu. Mâine va avea loc o întâlnire la care vor lua parte: conducerea școlii, reprezentanții elevilor și cei ai Municipal Construct, pentru a lămurii problema.

Reprezentanții presei nu au avut acces în curtea interioară unde au avut loc protestele. Însoțiți de directorul adjunct, elevii din structurile reprezentative ale elevilor au evitat să declare motivele nemulțumirilor. Directorul școlii este, astazi, în concediu medical. Este prima situație de acest gen  în rândul scolilor târgoviștene, în care elevii se mobilizează în apărarea unui angajat.

 

Călin Ardelean (clasa a XI-a) spune că singura vină a paznicului este comunicarea bună cu elevii

Călin Ardeleanu (clasa a XII-a) spune că singura vină a paznicului este comunicarea bună cu elevii.

Conform regulamentului intern, elevii care au 18 ani pot ieși din curtea liceului în pauze.

 Centru Medical Valeriana


Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:


Gurmand + Raiman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica de confidentialitate (click pe acest link)


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Statistici Google Analytics
Statistici Trafic.ro