S-au afișat rezultatele Evaluării Naționale pe edu.ro. Astăzi începe înscrierea la liceu

 

Ministerul Educației a publicat ieri mediile finale ale Evaluării Naționale pe edu.ro.

În județul Dâmbovița, din cei 4358 de candidați evaluați, 9 candidați au obținut media 1, la ambele discipline de examen, română și matematică, însă avem și 4 candidați de 10 și multe medii bune.


Astăzi, începe înscrierea pentru admiterea computerizată şi se vor încheia pe 9 iulie, când absolvenţii clasei a VIII-a vor completa în fişele de înscriere opţiunile pentru unitatea de învăţământ în care doresc să-şi continue studiile.

Opţiunile elevilor de pe fişele de înscriere vor fi introduse în baza naţională de date şi vor fi verificate, pentru ca pe data de 15 iulie să aibă loc prima etapă a repartizării computerizate, potrivit Ministerului Educaţiei.

Între 17 şi 25 iulie candidaţii îşi vor depune dosarele de înscriere la liceele unde au fost admişi, conform repartizării computerizate. A doua etapă a admiterii la liceu începe pe 16 iulie, pentru ca pe 24 iulie să aibă loc efectiv distribuirea computerizată a candidaţilor.

Admiterea în învăţământul liceal se face pe baza mediei aritmetice dintre media celor patru ani de gimnaziu, cu o pondere de 25% din total, şi media obţinută la evaluarea naţională, cu o pondere de 75% din total.

Citește și SĂPTĂMÂNA VIITOARE ÎNCEPE ADMITEREA COMPUTERIZATĂ. VEZI AICI IERARHIA LICEELOR DIN 2013:


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca