Pledoarie pentru educație, din partea aleșilor social democrați, la început de an școlar

Corneliu Ștefan, președintele CJD

Emoția a plutit în aer în toate școlile din județul Dâmbovița!

Prima zi de școală va rămâne în amintirea tuturor și, peste ani și ani, își vor aduce aminte, cu plăcere și nostalgie, de această frumoasă perioadă din viața lor.

Am participat cu deosebită bucurie, cu aceleași trăiri ca toți părinții, bunicii și cadrele didactice, la deschiderea anului școlar în Aninoasa, în Târgoviște la Colegiul Național “Ienăchiță Văcărescu”, Tătărani, Raciu și Dobra.

Le urez elevilor dâmbovițeni spor la învățătură și să aibă încredere în ei! Noi îi vom susține întotdeauna!

Nu în ultimul rând, vreau să le mulțumesc tuturor cadrelor didactice pentru grija pe care o poartă copiilor noștri, iar părinților și bunicilor le transmit multă sănătate și succes în tot ceea ce fac!

……………………………………………………………………………………………………………………

Carmen Holban, deputat

S-au dezlipit cu greu de părinți, dar au făcut și acest mare pas! Sute de copii au intrat astăzi, pentru prima dată, într-o sală de clasă.

Emoțiile părinților și bunicilor au fost egalate doar de cele ale copiilor, însă, cum era de așteptat, bucuria unui nou început a fost mai puternică.

M-am bucurat să particip la deschiderea noului an școlar la școli din Aninoasa, Tătărani, Raciu, dar și în Târgoviște, la Colegiul Naţional “Ienăchiță Văcărescu”.

Le urez tuturor copiilor și cadrelor didactice un an școlar de 10, iar pe părinți și bunici îi felicit pentru modul frumos în care și-au crescut copiii și nepoții!

Să ne vedem și să ne auzim cu bine!

……………………………………………………………………………………………………………………..

Radu Popa, deputat

Școala e singurul drum pe care nu trebuie sa-l abandonăm niciodată. Oricât de greu ar fi și oricâte obstacole ar întâmpina, copilul trebuie susținut să continue școala. Rezultatul acestui efort comun tripartit-elev-părinte-educator-este un produs care se apropie mai ușor de succes. Generațiile de mâine se vor confrunta pe terenul cunoașterii, știința a împins dincolo de așteptări această lume. Din acest motiv, școala are o influență mare în drumul copilului spre adolescentă și, de acolo, spre realizarea în viață. Știu că nu toți copiii au liniștea necesară să se gândească la lecții și la teme. Dar e nevoie de efortul nostru, al tuturor, pentru a clădi o societate de oameni cât mai pregătiți, de tineri care vin in viață cu o solidă cultură generală. Asta face doar școala.

Astăzi am participat la inaugurarea unei noi scoli. Prin efortul nevăzut al primarului comunei Tătărani, Constantin Pătru și al dnei. viceprimar Geta #Ivascu, copiii din Căprioru și întreaga zonă, au o școală nouă.

De aceea, ziua de azi e la fel de importantă ca toate celelalte iar meritul acestor “domni Trandafir” unor neștiuți, alte ori insuficient apreciați se va vedea în succesul sau plânsul tinerilor de mâine.

Până atunci, succes tuturor elevilor, învățătorilor sși profesorilor care pornesc azi spre o nouă provocare!

 

 

 

 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro