Octombrie: O lună plină de evenimente pentru Europe Direct Târgoviște

Distribuie:

EUROPE DIRECT Târgovişte

Program estimativ luna octombrie 2020

 

8 octombrie – EUROPE DIRECT în bibliotecile din judeţul Dâmboviţa…Puncte de informare europeană eveniment (în cadrul M 2.1. activitatea 8 – instruire semestrială) cu tema Pregătiți pentru viitor, pentru era digitală? Activitatea va reuni bibliotecari, voluntari şi cetăţeni din zona Moreni şi va avea loc la Biblioteca Comunală Gura Ocniței, Filiala Adânca – Punct de informare europeană.

 

13 – 16 octombrieZilele Porților Deschise la Centru de Informare EUROPE DIRECT Târgoviște – complex de evenimente realizate în parteneriat cu licee și biblioteci publice din județ.

 

22 octombrie – Concurs pentru punctele de informare europeană Activ, informat și nonformal… în Europa de acasă.

 

26 octombrie – EUROPE DIRECT în bibliotecile din judeţul Dâmboviţa…Puncte de informare europeană eveniment (în cadrul M 2.1. activitatea 9 – instruire semestrială) cu tema Pregătiți pentru viitor, pentru era digitală? Activitatea va reuni bibliotecari, voluntari şi cetăţeni din zona Găești şi va avea loc la Biblioteca Comunală Valea Mare – Punct de informare europeană.

29 – 30 octombrie – Participare în organizarea sesiunii de studii și comunicări cu tema Norme, valori și repere contemporane în societatea românească organizată în parteneriat cu Universitatea Valahia din Târgoviște, Facultatea de Drept și Științe Administrative.

La cerere organizăm ore de informare și alte evenimente specifice pe diferite teme europene în mediul online și față în față pentru şcoli, licee, ONG-uri şi biblioteci publice.

foto: arhivă

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro