Liceul de Arte ”Bălașa Doamna” organizează a V-a ediție a spectacolului ”Ce vrem, cum vrem!”

Liceul de Arte ”Bălașa Doamna” organizează în data de 5 iunie 2019, la orele 15:00 spectacolul ”Ce vrem, cum vrem!”, aflat în acest an la ediția a VII-a. Acest spectacol este dedicat tuturor elevilor creativi care își doresc să se exprime liber prin artă. În cadrul evenimentului, avem bucuria de a avea ca și parteneri Teatrul Municipal ”Tony Bulandra”, corul ”Cantiamo” al Colegiului Național ”Ienăchiță Văcărescu” dirijat de domnul profesor Matei Bogdan, corul Colegiului Național ”Constantin Cantacuzino” dirijat de doamna profesor Mădălina Ionescu și Colegiul Economic ”Ion Ghica”, precum și Târgoviște Ballet Dance Studio.

De asemenea, în cadrul spectacolului vor fi prezente Orchestra ”Concertino” a Liceului de Arte ”Bălașa Doamna” dirijată de doamna profesor Oana Preda, Fanfara Liceului de Arte ”Bălașa Doamna” dirijată de domnul profesor Gabriel Mihai și corul de copii ”Fluturașii” dirijat de domnișoara profesor Maria Iancu.

Acest proiect s-a născut din dorința domnișoarei profesor Irina Mareș de a participa la modelarea armonioasă a elevilor și de a-i ajuta să își descopere pasiunile și atuurile prin artă. Astfel, proiectul ”Ce vrem, cum vrem!” este o alternativă a procesului de învățare, prin care elevii au posibilitatea să experimenteze, să își depășească limitele, să colaboreze și să își descopere talentul.

Vă așteptăm cu drag la spectacolul ”Ce vrem, cum vrem!”

Miercuri, 5 iunie 2019, la orele 15:00 la Liceul de Arte ”Bălașa Doamna”.

 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro