La “Ienăchiţă” se dezbat “Probleme majore ale omului din secolul al XXI-lea”

Acesta este titlul unui simpozion naţional, aflat la a cincea ediţie, în organizarea Colegiului Naţional “Ienăchiţă Văcărescu” Târgovişte, a Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa şi a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa.

Sub motto-ul “O societate şi un viitor mai sigure nu pot fi realizate decât prin efortul conjugat al întregii comunităţi” s-au alăturat în proiect instituţii precum: Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa, Casa Corpului Didactic Dâmboviţa, Crucea Roşie – Filiala Dâmboviţa, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Basarab I Dâmboviţa, Agenţia pentru Protecţia Mediului Dâmboviţa, Autoritatea Teritorială de Ocrotire Publică.

Astfel că, timp de două zile, 8-9 aprilie, colegiul târgoviştean este locul unde se vor prezenta materiale teoretice cu privire la conştientizarea efectelor cosumului de droguri, prevenirea delincvenţei juvenile în şcoală şi în afara şcolii şi alte probleme cu care se confruntă societatea actuală.

Lucrările, la care vor participa elevi, profesori şi reprezentanţi ai instituţiilor partenere, sunt împărţite pe 5 secţiuni,. S-au implicat în acest proiect 75 de profesori şi 90 de elevi, participanţii având de asemenea rolul de a disemina informaţiile pe care le află în cadrul simpozionului, devenind purtătorii unor mesaje esenţiale pentru o societate mai bună.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro