ISJ Dâmbovița: 2592 de elevi s-au înscris la orele remediale! 16 cadre didactice… în restrângere de activitate!

La nivelul județului Dâmbovița, 1541 de elevi din ciclul primar și 1051 de la gimnaziu s-au înscris la orele remediale pentru recuperarea materiei școlare! Ministerul Educației recomandă profesorilor și învățătorilor să efectueze câte 20 de ore pe lună pentru fiecare elev, de recuperare a materiei.

Orele trebuie să fie cu prezență fizică și vor fi făcute cu elevii de la clasele primare și de gimnaziu, adică până în clasa a VIII –a inclusiv, în cadrul Programul Național Pilot de tip ,,Școală după școală’’.

,,Activitățile remediale desfășurate în cadrul Programului Național au început deja de săptămâna trecută. Avem un număr de grupe, la nivel primar, de 133 cu un total de 1541 de copii, iar la gimnaziu 90 de grupe cu 1051 de elevi.

Evident că nu putem omite din prioritățile etapei în care ne aflăm cadrele didactice… Ne aflăm aproape de prima dintre cele mai importante etape și anume cea de soluționare a restrângerilor de activitate. Ședința va avea loc la nivelul Inspectoratului Școlar  în data de 25 martie.

Avem la nivel județean un număr de 16 cadre didactice aflate în restrângere de activitate, dar nu există riscul ca acestea să rămână fără catedre, pentru că sunt posturi suficiente’’, a declarat inspectorul școlar general al IȘJ Dâmbovița, prof. Cătălina Homeghiu în cadrul unei recente conferințe de presă.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro