Incident la Olimpiada Naţională de Religie! Un elev a fost prins copiind

Olimpiada naţională de religie  – cultul ortodox, desfăşurată la Târgovişte, a avut şi un moment extrem de neplăcut. Din nefericire, nu toţi elevii ajunşi la concurs au înţeles să respecte regulile, profesorii şi colegii. Astfel că un elev de clasa a XII a fost prins cu o mulţime de copiuţe din care se inspira în timpul olimpiadei. Băiatul este elev la  seminarul din Iaşi.

ISJ Dâmboviţa nu a vrut nici să confirme, nici să infirme incidentul. Nu avem informatii despre ce spuneti ca s-a întâmplat, olimpiada este organizată de minister, cu o comisie formată din afara instituției noastre. Imediat ce aflăm despre ce este vorba, vă comunicăm. a transmis purtătorul de cuvânt al instituţiei. A uitat însă să ne mai comunice dacă a aflat ceva. Din informaţiile noastre, elevul a fost eliminat din concurs, iar incidentul a fost consemnat de comisie în raport.

Olimpiada naţională de religie – cultul ortodox pentru seminariile şi liceele teologice, s-a desfăşurat în perioada 15-18 aprilie 2015, la Târgovişte.  Au participat 122 de elevi, însoţiţi de 38 de profesori din întreaga ţară. Gazeta Dâmboviţei transmite felicitări tuturor celor care au obţinut rezultate notabile ca urmare a muncii depuse pentru pregătirea acestui concurs. Elevii de locurile I, II şi III au asigurat un loc în orice facultate de teologie,  fără taxă de şcolarizare. 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Incident la Olimpiada Naţională de Religie! Un elev a fost prins copiind

  • 19 aprilie 2015 at 0:52
    Permalink

    Ce vreti, din circ tot circ iese! Doar i-au adus pe amaratii aia de copii la “olimpiada” pt a demonsta puterea nu intelepciunea!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro