Cronica sportivă de juniorat – Cosmin Sava: Flacăra-Bradul Moroeni 7-0

620805_590567677653159_1978298308_oArticol semnat de Cosmin Sava, elev în clasa a XII-a, la Liceul Teoretic I.L.Caragiale Moreni

În etapa cu numărul 25, Flacăra Moreni primea vizita formaţiei Bradul Moroeni, o partidă care se anunţa dificilă, dar care până la urmă a fost câştigată fără mari emoţii de trupa lui Gabi Paraschiv. Gazonul perfect, dar şi cei aproximativ 300 de spectatori au contribuit la această victorie, elevii lui Paraschiv fiind susţinuţi permanent de Peluza SUD, dar şi de simplii spectatori ce au luat loc la tribună.

Prima parte a început echilibrat, prima ocazie venind abia în minutul 12, când Acasandrei a trimis cu capul peste din interiorul careului oaspeţilor. Scorul a devenit 1-0 în minutul 14, când Negrea a marcat fără emoţii, după ce a scăpat singur cu portarul advers. Iliescu a ratat şansa de a mări avantajul în minutul 22, atunci când în prima fază a şutat în portar, apoi a trimis pe lângă poartă. Golul cu numărul 2, a venit în minutul 29, când Iliescu a reuşit să marcheze. La doar 4 minute distanţă, acelaşi Iliescu a marcat, scorul devenind 3-0. Ultima mare ocazie a acestei reprize a venit în minutul 44, când L.Plăcintă a şutat într-un fundaş al oaspeţilor dintr-o poziţie foarte bună. Flacăra a intrat la pauză cu un avantaj de 3 goluri, rezultat meritat pentru că au dominat în totalitate jocul din primul mitan.

Startul celei de-a două părţi a adus un nou gol, Negrea reuşind dubla cu un şut superb, trimiţând mingea în vinclul porţii oaspeţilor în minutul 51. Iliescu a realizat hat-trickul în minutul 57, astfel scorul a devenit 5-0. Abia introdus în teren, Vişan a marcat şi el în minutul 62, iar V.Preda a lovit bara porţii adverse în minutul 64, ratând astfel o mare ocazie. Negrea a reuşit şi el hat-trickul în minutul 66, scorul devenind 7-0. Cea mai mare ocazie a oaspeţilor a venit în minutul 71, când au lovit bara porţii lui Halcu. După minutul 80, morenarii au ratat şi alte ocazii mari prin Negrea, Iliescu sau A.Pârvu, scorul final fiind 7-0.

Chiar dacă a învins şi în această etapă, Flacăra a rămas tot pe locul 2, la 3 punte în spatele echipei din Aninoasa, care s-a impus cu 4-1 în fata Luceafărului Dragomireşti. Pentru Flacăra urmează un meci în deplasare, marţi, la Urziceana în sferturile Cupei României, faza judeţeană.

Rezultate complete:

CS Petreşti              3-1          Voinţa Perşinari

FC Aninoasa           4-1          Luc. Dragomireşti

PAS Pucioasa          2-1          Petrolul Târgovişte

 Gura Şuţii              3-0          Voinţa Crevedia

Flacăra Moreni       7-0          Bradul Moroeni

Atletic Fieni            4-1          Săgeata Cătunu

Brezoaele               4-5          Lib. Urziceanca

Unirea Cobia          4-1          Progresul Mătăsaru

Produleşti               0-3          Avicola Tărtăşeşti

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro