Iată-i pe aspiranţii la titlurile Miss şi Mister Boboc 2014, de la Economic!

Colegiul Economic “Ion Ghica” din Târgovişte va organiza Balul Bobocilor în ultima săptămână a lunii noiembrie. 12 elevi vor concura pentru titlurile de Miss şi Mister Boboc 2014. Adolescenţii se pregătesc pentru probe de dans şi teatru, care să le aducă aprecierea juriului şi a colegilor.

Cu sprijinul profesoarei Roxana Georgescu şi cu ajutorul elevei Irina Radu, vi-i prezentăm pe concurenţi:

Perechea Nr. 1 Alexandra Moraru (clasa a IX-a B) şi Sorin Dedu (clasa a IX-a A)

Alexandra este creativă şi îi place să deseneze. Îi place de asemenea să ajute şi se implică în activităţi de voluntariat. Iubeşte limba engleză şi speră să ajungă în Anglia. Când vorbim despre Alexadra putem spune că “arta deschide noi orizonturi”.

Sorin este o persoană amuzantă şi plină de viaţă. Este pasionat de jocurile video şi de poker. Pentru el, efortul este cheia succesului. Fire materialist, consideră că orgoliul este cheia succesului.

Perechea Nr. 2 Andreea Sterie (clasa a IX-a F) şi Andrei Paceloaia (clasa a IX-a C)

Pasionată de fotografie, muzică şi design dă dovadă de ambiţie, optimism şi responsabilitate. Pe ea o descrie următoarea zicere: tot ceea ce se întâmplă înăuntrul tău este mult mai important decât ceea ce se întâmplă în exteriorul tău.

Un bun jucător de fotbal, Lui Andrei îi pace să asculte muzicăsă şi se distreze. Este încăpăţânat, dar perseverent şi consideră că viaţa este un joc făcut cum trebuie.

Perechea Nr. 3 Andreea Purece (clasa a IX-a J) şi Eduard Tores (clasa a IX-a A)

Fire creativă, Andreea este şi ambiţioasă. Această combinaţie îi face pe ceilalţi să îi vadă un potenţial uriaş pentru vârsta ei. Îi place să conceapă modele de make-up-uri ieşite din comun. Îi place să rişte şi consideră că în viaţă trebuie să lupţi pentru ceea ce-ţi doreşti.

Lui Edurad îi place arta, dar şi sportul. Petrece ore în şir compunând versuri şi beat-uri noi, dar este şi un bun jucător de fotbal. Dincolo de asta, este un elev perseverent, nonconformist şi preferă să-şi ia viaţa în propriile mâini.

Perechea Nr. 4 Cătălina Toader (clasa a IX-a B) şi Cristian Paraschiva (clasa a IX-a A)

Pasionată de dans, tetaru şi desen, visează la o carieră în artă. Este o fire sensibilă, dar perseverentă. Crede că doar cei ce riscă să meargă prea departe vor afla că departe vor ajunge.

Cristian este pasionat de sport, o fire sociabilă şi optimistă. Nu are planuri de viitor, pentru că îi place să trăiască în prezent. Consideră că succesul nu este o destinaţie, ci o călătorie.

Perechea Nr. 5 Teodora Sultănescu (clasa a IX-a D) şi Fernando Călin (clasa a IX-a D)

Teodora este o fire creativă, ambiţioasă şi sociabilă, căreia îi place să petrească alături de persoanele dragi cât mai mult timp. Dansul este una dintre pasiunile sale. Deviza sa este: “Fii bun, dar fereşte-te să creadă lumea că poţi fi doar bun”.

Fernando se consideră un luptător. S-a făcut remarcat la fotbal, fiind un sport care îl pasionează. Îi place să fie în centrul atenţiei şi îi plac provocările, conducându-se după principiul: “Nu-ţi dori să fie totul mai uşor, ci să fii tu mai bun”.

Perechea Nr. 6 Daniela Ciuică (clasa a IX-a B) şi Antonio Mihai (clasa a IX-a A)

De cinci ori campioană naţională la karate, Daniela este o persoană serioasă, dispusă la colaborare şi muncă în echipă, amuzantă sociabilă şi perseverentă. Consideră că adevăraţii învingători încep prin muncă şi perseverenţă şi termină pin modestie şi respect. Daniela este de asemenea pasionată de artă şi călătorii.

Antonio este pasionat de robotică. Îşi împarte timpul liber între ştiinţele exacte şi actoria, fiind ordonat în ceea ce-l pasionează. Se caracterzează de asemenea ca o fire punctuală. Se conduce în viaţă după următorul principiu: cea mai mare glorie nu o dobândeşti atunci când nu eşti doborât niciodată, ci atunci când te ridici după ce ai căzut.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 3 ganduri despre “Iată-i pe aspiranţii la titlurile Miss şi Mister Boboc 2014, de la Economic!

  • 15 noiembrie 2014 at 18:50
    Permalink

    Toti sunt frumosi,banuiesc ca si destepti,dar ochiu meu cel de-al treilea imi spune ca domnisoara Miss va fi tipa cu tricoul negru de maneca scurta si pantaloni sport gri cu perechea ei !!!Multa bafta tuturor si salutari de departe de peste Mediterana !!!!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro