Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021

Ghid pentru viitorii profesori şi învăţători

Îndrumătorul ACTIVEXTRA este destinat elevilor de la profilul pedagogic, cei care sunt formaţi să intre în sistemul de învăţământ. Este primul ghid de acest gen din România, apariţia lui fiind cerută de necesităţile de la catedră.

El a fost realizat de cadre didactice de la Colegiul Naţional „Constantin Cantacuzino” Târgovişte, în parteneriat cu Liceul Pedagogic „Spiru Haret” Buzău şi cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa, care a realizat expertiza necesară proiectului. Este vorba despre proiectul “ACTIVEXTRA Dezvoltarea de curriculum pentru practica de specialitate a elevilor de la filiera vocaţională”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – “Investeşte în oameni!”. Grupul ţintă este format din 150 de elevi de la filiera vocaţională, care au primit gratiuit îndrumătorul.

Autorii îndrumătorului sunt Cornelia Ropotan, Victoria Gheorghe, colaboratori Aniţa Dulman, Gabriela Catrina, Claudia Nedelcu, coordonator Tatiana Ghiţă – managerul de proiect.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media