Ghid pentru viitorii profesori şi învăţători

Îndrumătorul ACTIVEXTRA este destinat elevilor de la profilul pedagogic, cei care sunt formaţi să intre în sistemul de învăţământ. Este primul ghid de acest gen din România, apariţia lui fiind cerută de necesităţile de la catedră.

El a fost realizat de cadre didactice de la Colegiul Naţional „Constantin Cantacuzino” Târgovişte, în parteneriat cu Liceul Pedagogic „Spiru Haret” Buzău şi cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa, care a realizat expertiza necesară proiectului. Este vorba despre proiectul “ACTIVEXTRA Dezvoltarea de curriculum pentru practica de specialitate a elevilor de la filiera vocaţională”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – “Investeşte în oameni!”. Grupul ţintă este format din 150 de elevi de la filiera vocaţională, care au primit gratiuit îndrumătorul.

Autorii îndrumătorului sunt Cornelia Ropotan, Victoria Gheorghe, colaboratori Aniţa Dulman, Gabriela Catrina, Claudia Nedelcu, coordonator Tatiana Ghiţă – managerul de proiect.


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro