Geo Sting a sărbătorit Ziua Pompierilor împreună cu copiii de la Școala Conțești

 

Anul acesta, de Ziua Pompierilor din România firma Geo Sting a primit, cu bucurie, vizita copiilor de la Școala Gimnazială ”Dr. Mioara Mincu” din Conțești.

Am petrecut împreună o după-amiază frumoasă, relaxantă, cu multe surprize plăcute, chiar dulci, dar și cu activități practice.
N-au lipsit din program scurta lecție de istorie despre semnificația zilei de 13 septembrie, cursul de prim-ajutor, câteva informații utile despre activitatea de prevenție sau de cum trebuie să ne comportăm în caz de incendiu și cutremur.
Ca de obicei, momentul inedit l-a constituit întâlnirea copiilor cu ”pompierul cosmonaut” – cu colegul nostru îmbrăcat în costumul aluminizat de intervenție la foc – un bun prilej pentru o scurtă sesiune foto.
Atmosfera a devenit de-a dreptul incendiară când au intrat în funcțiune sirenele și avertizoarele luminoase ale autospecialelor sau când am lansat provocarea copiilor de a acționa un stingător, este mesajul reprezentanților Geo Sting.

Și pentru că suntem la început de an școlar, copiii au primit și câteva daruri folositoare de la managerul companiei, Georgică Dumitru.

La mulți ani, pompieri români!

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro