Elevii de la Şcoala”Matei Basarab vor petrece ”O zi în parcul muzeului”, la „Curtea Domnească”

Complexul Naţional Muzeal Târgovişte în parteneriat cu Şcoala Gimnazială ”Matei Basarab” Târgoviște organizează proiectul educaţional “O zi în parcul muzeului” care se va desfăşura în ziua de joi, 11 iunie 2015 începând cu ora 11.00 la Muzeul Scriitorilor Dâmboviţeni.

Deoarece poveştile joacă un rol esenţial atât în educaţia, cât şi în dezvoltarea copiilor, proiectul cu tema “Pupăza din tei” urmăreşte familiarizarea micilor participanţi cu viaţa şi opera marelui povestitor român, Ion Creangă.


Pe lângă acestea, se doreşte antrenarea copiilor în activităţi cultural-artistice şi de creaţie, dezvoltarea relaţiilor interpersonale şi de colaborare cu colegii lor şi, nu în ultimul rând, petrecerea timpului liber într-un mod cât mai plăcut.

Ei îşi vor demonstra talentul artistic în cadrul unui concurs de desene pe asfalt, organizatorii pregătind pentru ei multe suprize, iar la final vor fi recompensaţi cu diplome.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca