Elevi și profesori din Cehia, la Liceul Tehnologic Voinești

Distribuie:

 

În perioada 1-14 martie 2014, 12 elevi însoţiţi de 3 profesori din Masarykova Stredni Skola, din Letovice, Cehia, sunt oaspeţii Liceului Tehnologic Voinești, pentru a participa la desfăşurarea activităţilor din calendarului proiectului bilateral Comenius”Green Energy for a Clean Earth’’. În acestă perioadă se derulează al doilea schimb de elevi din cadrul proiectului, primul desfășurându-se în primăvara anului 2013,   când 12 elevi din liceul dâmboviţean au participat la activități în Letovice, pentru o perioada de două săptămâni. Calendarul de activități din aceasta perioadă vizează valorizarea cunoștințelor elevilor în domeniul energiei regenerabile, prin prezentari multimedia, dezbateri si vizite tematice la obiective din judeţ: Parcul fotovoltaic Tărtășești, Centrala Hidroelectrica Moroieni, Facultatea de Inginerie Electrica din Târgovişte.  Este al treilea proiect bilateral Comenius coordonat de directorul liceului, prof. Ion Constantinescu, cadru didactic care, în perioada 27.01-9.02.2014, a obținut rezultate foarte bune cu cei 10 elevi participanți într-un plasament de formare profesională Leonardo da Vinci, în Anglia.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 9 ganduri despre “Elevi și profesori din Cehia, la Liceul Tehnologic Voinești

 • 7 martie 2014 at 18:58
  Permalink

  Un om deosebit directorul nostru si un profesor bine pregatit profesional ! Nu am avut ocazia sa plec intr-o alta tara pana acum, dar proiectul din Anglia mi-a dat o sansa mare pentru viitorul meu. Domnule director sunteti bun, si cehii spun asta si va iubesc.

  Reply
 • 6 martie 2014 at 22:28
  Permalink

  Multumesc domnului director pentru sansa acordata de a face parte din acest proiect. Un proiect extraordinar si foarte bine gandit din toate punctele de vedere.
  Stiu ca daca nu as fi intrat in proiectul bilateral Comenius ”Green Energy for a Clean Earth” nu as fi avut sansa sa imi imbogatesc cunostintele de limba engleza, sa invat cate putin din limba ceha sau sa merg in Cehia, o tara minunata cu oameni minunati. Nu numai ca ma consider un copil norocos pentru ca am facut parte din grupul acestui proiect, dar ma consider si un elev deosebit pentru ca am invatat de la oameni cu o pregatire speciala, care mi-au aratat si explicat cu drag tot ceea ce stiau.

  Reply
 • 5 martie 2014 at 16:01
  Permalink

  Ma bucur ca fac parte din acest proiect si , doresc sa mai particip si la altul daca am posibilitatea ! Multumesc domnului director ca m-a luat pe mine in proiect . Vizita in Cehia a fost foarte frumoasa si in viitor poate o sa repet activitatea.

  Reply
 • 5 martie 2014 at 15:58
  Permalink

  Frumoase activitati.

  Reply
 • 5 martie 2014 at 15:55
  Permalink

  Bravo !!!
  Sunt mandra de acest liceu in care invat !Meritati multa stima si respect.Sunteti jmecheri

  Reply
 • 5 martie 2014 at 15:53
  Permalink

  pot spune ca sunt mandru ca fac parte din acest proiect datorita faptului ca am reusit sa comunic si cu alte persoane din tari straine si am facut schimb de experiente. Va multumesc!!!

  Reply
 • 5 martie 2014 at 15:53
  Permalink

  Wawwww…..Minunat ! Ce activitati minunate. Sunteti cei mai tari din judet/

  Reply
 • 5 martie 2014 at 15:49
  Permalink

  Particip in acest proiect si sunt foarte multumit de rezultatele obtinute.Este o experienta foarte frumoasa si care ne ajuta in viata si mai doresc sa mai particip in alte proiecte.

  Reply
 • 4 martie 2014 at 22:46
  Permalink

  In Liceul Voinesti se intampla fapte minunate, cand eram elev cu ani in urma, nici nu se auzea de proiecte. Un mare avantaj pentru acest liceu cu un director ca domnul Constantinescu.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro