Eleva de 10 din Dâmbovița: „Scopul elevilor este acela să ia BAC-ul, nu neapărat să exceleze… ”

Distribuie:

Ramona Andreea Stoica, elevă a Colegiului Național “Ienăchiță Văcărescu” Târgoviște,  este singurul elev din județ care a reușit să obțină media generală 10 la examenul de Bacalaureat 2019.  Tânăra este din Târgoviște.

A fost o surpriză plăcută și pentru mine… Mă așteptam la o medie bună, dar nu chiar maximă. Bineînțeles că am fost imediat copleșită de fericire și de mândrie. Cred că elevii din ziua de azi nu mai sunt atât de interesați de media obținută la Bacalaureat întrucât mulți se concentrează pe examenele de admitere la facultate, care le asigură, în fond, locul acolo, spre deosebire de Bacalaureat. Deci, scopul majorității este acela să ia BAC-ul, nu neapărat să exceleze.” a declarat aceasta pentru Gazeta Dâmboviței.

Roamna este unul dintre puținii elevi de 10  care nu vrea să plece din țară. Va studia la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine din capitală, după care intenționează să-și construiască o carieră în țară: “Ținând cont de faptul că am terminat un profil de Filologie – bilingv engleză, parcursul meu viitor este destul de evident… Voi studia la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine. Am ales să rămân în țară pentru că am încredere că voi putea să mă realizez și aici dacă depun suficient efort și excelez în ceea ce fac.

Larisa Ungureanu

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro