A doua sesiune de Bac se încheie săptămâna aceasta

Sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat, care a început săptămâna trecută, pe 16 august, se va încheia la sfârșitul acestei săptămâni, cu proba la alegere a profilului şi specializării. Pe  29 august se va face afişarea rezultatelor (până la ora 16,00) şi depunerea contestaţiilor (orele 16,00 – 20,00), iar pe 1 septembrie afişarea rezultatelor finale.

Potrivit informațiilor oferite de inspectorul școlar Valentin Stancu, în județul Dâmbovița, la prima probă scrisă din cadrul sesiunii august-septembrie 2016 a examenului naţional de Bacalaureat, proba de Limba şi literatura română – E)a), au participat 424 de candidaţi din totalul celor 544 înscrişi pentru a o susţine.


A rezultat o rată de prezenţă de 77,94%. 3 candidaţi au fost eliminaţi pentru tentativă de fraudă și deținere a telefonului mobil. Nu s-au prezentat 120 de candidaţi.

Probele scrise continuă miercuri, 24 august, cu proba E)c) – proba obligatorie a profilului. Proba la alegere a profilului şi specializării – proba E)d), ultima din această sesiune, are loc vineri, 26 august.

Afişarea primelor rezultate (până la ora 16:00) şi depunerea contestaţiilor (orele 16:00 – 20:00) sunt programate în data de 29 august. Rezultatele finale vor fi făcute publice la centrele de examen şi pe bacalaureat.edu.ro în data de 1 septembrie.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Un gand despre “A doua sesiune de Bac se încheie săptămâna aceasta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca